Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Freci margarina cu oul si cu zaharul , adaugi faina in care ai amestecat in prealabil cacaoa,praful de copt si laptele.Se obtine un aluat ca de consistenta celui de chec,poate un pic mai consistent.Freci untul cu galbenusurile si cu zaharul. adaugi branza, faina si mirodeniile.La final, adaugi albusurile batute spuma si stafidele.Ungi tava cu ulei si o tapetezi cu faina sau hartie de copt.
Pui 3/4 din aluat si dai la cuptor pana se intareste( circa 10 min),adaugi apoi branza si restul de aluat deasupra trebuie sa stea in jur de 40 min.Dupa ce sa racit bine se "orneaza" deasupra cu ciocolata topita si se lasa pe a doua zi
.E foarte buna atunci cand ciocolata se intareste si se formeaza o crusta.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult